بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

تحرکات فرانسه و آلمان برای شکستن تابوی اتمی

تحرکات فرانسه و آلمان برای شکستن تابوی اتمی فرانسه و آلمان توافق کردند که «گفت‌وگوی استراتژیک» دو کشور درباره کمک زرادخانه اتمی پاریس به امنیت اروپا شروع شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 30
کد خبر: ۲۸۷۷۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ به دنبال سفر روز گذشته صدراعظم آلمان به فرانسه و دیدار سران دو کشور، پاریس و برلین درباره شروع مذاکره درباره کمک اتمی فرانسه به اروپا به توافق رسیدند.

وبگاه پالتیکو، در گزارش خود درباره آغاز مذاکرات فرانسه و آلمان نوشت که دو کشور در تدارک برای شکستن یک تابوی چند دهه‌ای هستند.

به روایت این رسانه، فرانسه تنها قدرت اتمی اتحادیه اروپا است اما دکترین آن در مورد دفاع از منافع اروپا همچنان مبهم است. آلمان که برای مدت طولانی با چنین بحث‌هایی مخالف بود، تحت صدراعظمی فریدریش مرتس تغییر موضع داده است.

نشست «شورای امنیت و دفاع فرانسه و آلمان»، روز گذشته در تولون فرانسه برگزار شد، جایی که دو کشور مجموعه‌ای از ابتکارات جدید را برای تقویت امنیت اروپا و حمایت از اوکراین اعلام کردند.

صدراعظم آلمان فریدریش مرتس و رئیس‌جمهور فرانسه امانوئل ماکرون توافق کردند که گفت‌وگوی استراتژیک درباره بازدارندگی هسته‌ای آغاز کنند و آن را «سنگ بنای امنیت ناتو» نامیدند.

در بیانیه پایانی این نشست که با حضور وزرای خارجه و دفاع برگزار شد، دو کشور تأکید کردند که نیروهای اتمی فرانسه سهم عمده‌ای در امنیت اروپا دارند.

گام مهم دیگر ناشی از این نشست، ساخت یک سیستم هشدار اولیه مشترک برای دفاع موشکی است که بر اساس پروژه اروپایی «چشم اودین» ساخته خواهد شد. این سیستم شامل دفاع فضایی و رادارهای زمینی خواهد بود. آلمان و فرانسه همچنین تأیید کردند که پدافند هوایی اوکراین را تقویت خواهند کرد. /مشرق

کلمات کلیدی: فرانسه آلمان
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار